Informatie

Deze unieke Bed & Breakfast staat sinds 1997 op deze unieke locatie.

De toren stamt uit 1958 en stond oorspronkelijk in Wijk bij Duurstede. Hier had de toren de functie om het scheepvaartverkeer op de Neder-Rijn/Lek te waarschuwen voor kruisend scheepvaartverkeer. Door de verbeterde navigatiesystemen werd deze bewakingstoren overbodig. En er is nu een bed & breakfast . De ruimte is beperkt, het bed is aangepast aan de beschikbare ruimte,maar het uitzicht over het Gooimeer is prachtig.

Het is een ideale locatie voor een bijzondere overnachting!

In de directe omgeving vindt u de jacht- en gemeentehaven met diverse restaurants en bars. Het winkelcentrum van Almere-Haven ligt op loopafstand.

De Seintoren is prima te bereiken per boot, fiets, auto of openbaar vervoer.

De toren biedt slaapplaats aan 2 personen die via een wenteltrap te bereiken is. Op de begane grond vindt u douche en toilet.  ’s morgens zal er  tussen 08.30- en 09.00 uur een ontbijt worden bezorgd.

U kunt op dag van aankomst vanaf 15.00 uur op de Seintoren terecht en het is de bedoeling dat de accommodatie op de dag van vertrek om 11.30 uur weer is verlaten.

Kosten.

U kunt al boeken vanaf  € 65,00/ overnachting excl. ontbijt, mocht u gebruik willen maken van de ontbijtservice is er een toeslag van €15,00./overnachting

Voor een verblijf langer dan 5 dagen is er een korting van 10%.

Voor speciale wensen of vragen kunt u contact opnemen via het contact formulier.

algemene voorwaarden